Sobota 13. 7. 2013

Na sobotu si pro nás organizátoři připravili výlet. Mělo to jednu velkou nevýhodu – museli jsme vstávat o půl hodiny dřív, rychle se nasnídat a rychle se vydat na cestu. Čekal nás asi 6 km pochod, než jsme se dostali k vláčku. Nešlo však o ledajaký vláček, ale o úzkokolejku, kterou jsme si zamilovali, když ne všichni, tak aspoň někteří :-). Tak jsme se dostali až do Jindřichova Hradce (zde bude SJEZD více o něm zde), kde jsme měli rozchod a mohli jsme tak prozkoumat zákoutí a cukrárny, které zde jsou.

Pak jsme se vydali na cestu zpět. Kousek jsme se svezli opět úzkokolejkou a pak jsme se vydali po svých, směr Strmilov. Organizátoři si však spletli asi levou a pravou stranu, jelikož jsme se vydali úplně na opačnou stranu, směr Hradec. Takže jsme šlapali jako by nic asi hodinka, a pak jsme se museli vracet. Když jsme zase došli do místa, kde jsme vystoupili (to trvalo asi jen 15 minut – turistická cesta x silnice 🙂 ), tak jsme si chvíli odpočinuli a pak se vydali tím správným směrem, podél potoka a úzkokolejky – překrásná stezka. Jelikož bychom to však nestihli zpět zavčas, začal nás Jarda a Vilda svážet auty zpět do Strmilova.

Večer jsme opět opékali, tentokrát, jsme si dělali topinky a k tomu jsme měli masovou směs – mňam :-). Po večeři jsme hráli hru, kdy jsme hledali organizátory po Strmilově. Abychom je však našli, museli jsme odpovídat na otázky typu: kolik schodů je ve škole, a za to jsme dostávali peníze. Za ně jsme pak si koupili nápovědu, kde který organizátor sedí. Většina z nich však zalezla do jedné příjemné hospůdky, takže jsme to měli relativně jednoduché.

A to vlastně byl poslední večer ve Strmilově. Nikomu se nechtělo moc spát, takže se hráli hry, kecalo a blblo, co nejdéle to šlo.

2013-07-13 09.38.51 2013-07-13 10.16.00 IMG_0031 IMG_0038 IMG_0044 IMG_9764 IMG_9778 IMG_9779 IMG_9797 IMG_9884 IMG_9966 IMG_9980

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *