večerní programy

Zde Vám představíme, některé zajímavé večerní programy, na které se budete moct těšit.

ÚTERÝSTŘEDAPÁTEK

Úterý:

Povídání o Austrálii – Jan Špaček:

V létě 2012 Jan Špaček přejel na kole Austrálii z jihu na sever – z Adelaide do Darwinu. Strávil 2 měsíce sám v poušti, setkal se se zajímavými lidmi a zažil spoustu dobrodružství. Těšte se na zhruba hodinovou prezentaci fotek k několika vybraným příběhům.  (http://www.facebook.com/NapricAustralii)

 

Středa:

Povídaní o Etiopii – Pavlína Buzková a Miroslav Klimeš

Povídání o Etiopii v podání dobrovolníků Diakonie ČCE – Střediska humanitární a rozvojové pomoci, kteří v Etiopii půl roku pracovali v místní partnerské organizaci. Jejich zážitky a zkušenosti nejen z pracovního prostředí doplní promítání fotografií. Dozvíte se, jací Etiopané vlastně jsou, něco z jejich kultury a historie, prozkoumáme společně krásu a různorodost etiopské přírody a určitě se dostane i na konkrétní projekty, které Diakonie ČCE – HRP v Etiopii podporuje. Během večera bude čas i na vaše dotazy, které dají vzniknout živé diskuzi, šité na míru podle toho, co vás bude nejvíce zajímat.

Pátek:

Povídání s Joelem Rumlem a Lio Valkovou

„Jak se z normálního faráře stane synodní senior a z normální kurátorky synodní kurátorka? Co tyto funkce obnáší  – jen samé starosti nebo taky nějakou radost? Mají synodní senior a kurátorka vůbec čas na své koníčky? Dostali někdy poznámku ve škole? – V pátek večer na Kempu budeme mít jedinečnou příležitost se nejvyšších představitelů naší církve na všechno zeptat osobně. Pan Joel Ruml a paní Lia Valková přijali pozvání a přijedou mezi nás. Těšíme se.“

ruml_leftLia Válková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *