organizační tým

Letní kemp připravuje o. s. SEM – Sdružení evangelické mládeže ve spolupráci s Českobratskou církví evangelickou a to nejvíce tito lidé: 

Štěpán Groll (27), mladý muž z moravskoslezského seniorátu (přesněji z Ostravy), který pracuje v Praze jako středoškolský učitel na gymnáziu. Aktivní mládežník, člen Celocírkevního odboru mládeže ČCE. Zároveň je místopředsedou O.S. SEM v ČR. Veselý, vtipný, iniciativní, tak trochu bouřlivák. Mohli jste ho potkat na minulých KEMPech, Sjezdu (nejen) evangelické mládeže a seniorátních akcích různých seniorátu.

 


 Hanka Ducho (31), evangelická farářka v Šumperku, který je jejím prvním sborem po dokončení evangelické teologické fakulty a po vikariátu. Je to velmi tvůrčí a aktivní mladá žena. Hanka je členkou Celocírkevního odboru mládeže ČCE. Má ráda dobré jídlo, útulné kavárny, tanec a letní festivaly. Je pro zavedení povinné siesty po obědě.

 

 

 

 

Martina Musílková (28), třebaže blondýnka, mnozí si ji pamatují jako Černou. Vystudovala sociologii na UK, pracuje jako koordinátor týmu techniků. Bydlí u Prahy. Je členkou sboru a staršovstva v Novém Bydžově. Mládeži se věnovala 10 let v SOMu královéhradeckého seniorátu, byla členkou COMu a je v republikovém výboru SEMu. Když se směje, nemůžete ji přeslechnout 😀

 

 

 

 

 

Pavlínka Šíblová (26), psycholožka v SVP Pardubice, členka COMu, svobodná, bezdětná, spokojená.:) Mám ráda točenou zmrzlinu, domácí šlehačku!!!, srdeční Brno i stále lákavou Prahu, přechody hor, sport i tanec a nával endorfinů a dobré nálady, který se po fyzické námaze dostaví. Nejoblíbenější den je ten, do kterého se probudím a vím, že vůbec nic nemusím…;) 

 

 

Jarda Pechar (40), evangelický farář, který nyní slouží v Praze – Braníku. Je také bývalýmfarářem ve Strmilově, což mu dává zvláštní postavení v celém počinu Letního kempu mládeže. Je to velmi aktivní, nápaditý a zábavný muž. Je členem Celocírkevního odboru mládeže ČCE. Díky jeho nezkrotné hřívě si ho jistě každý zapamatuje a vždy ho poznáte v davu. Při každé příležitosti je Jarda vystrojen v obleku a je ozdoben kravatou.

Lenka Pecharová (39), veselá učitelka Veselé školy. Trochu ujíždí na písmenku K= kamarádi, káva, kytara a koupání. Svůj čas dělí mezi děti malé (v práci je učí a na táborech pro ně vaří), děti dospělé (dvě dcery) a děti věkem (geriatrie v Thomayerově nemocnici). Manžela Jardu si netroufá do žádné z kategorií zařadit, protože je prostě originál. Ráda hraje ping-pong a badminton, i když si občas plete pravidla a střílí trochu jinam.

 

Vilda ČernýVilda Černý (26) vystudoval střední školu silniční – obor diagnostika motorových vozidel. Pracuje v Okrasných zahradách, specialista na závlahy a jezírka. Je členem ČCE v Novém Bydžově, několik let působil v královéhradeckém SOMu. Jeho koníčkem a životním heslem je „Vyzvednu, odvezu, přivezu, dojedu… a rád :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *