Organizační tým

Letní kemp připravuje z. s. SEM – Sdružení evangelické mládeže ve spolupráci s Českobratskou církví evangelickou a to nejvíce tito lidé:

2013-08-01 20.26.25Štěpán Groll (28), mladý muž z moravskoslezského seniorátu (přesněji z Ostravy), který pracuje v Praze jako středoškolský učitel na gymnáziu. Aktivní mládežník, člen Celocírkevního odboru mládeže ČCE. Veselý, vtipný, iniciativní, tak trochu bouřlivák. Mohli jste ho potkat na minulých KEMPech, Sjezdu (nejen) evangelické mládeže a seniorátních akcích různých seniorátu.

Martina Musílková (29), třebaže blondýnka, mnozí si ji pamatují jako Černou. Vystudovala sociologii na UK, pracuje jako koordinátor týmu techniků. Bydlí u Prahy. Je členkou sboru a staršovstva v Novém Bydžově. Mládeži se věnovala 10 let v SOMu královéhradeckého seniorátu, byla členkou COMu a je v republikovém výboru SEMu. Když se směje, nemůžete ji přeslechnout 😀

 

 

 

 

Foto na kemp

Pavlína Junová (27), spokojená novopečená novomanželka. Psycholožka ve Středisku výchovné péče v Pardubicích – takže děti, nezlobte!!! Má ráda práci v týmu, koukání z okénka při dlouhých cestách do neznáma i při dlouhých cestách domů, festival Colours of Ostrava, který se dá stihnout i s Kempem. Poslední dobou ujíždí na domácí našlehané pěně do kávy. Občas má trochu potíž s prokrastinací. Nejlepší pocit je, když jde večer spát a nemusí nastavovat budík 🙂


foto s kytarouPavel Jun57 let, ženatý, má tři dospělé děti, jednoho vnuka, byl farářem v Borové u Poličky, v Čáslavi, nyní je celocírkevním farářem pro mládež. Kolegou posouzen jako „liberální pietista“. Možná proto, že má rád teologii a církev. Těší ho otevřená, kreativní komunikace ve skupině. Baví ho hrát na kytaru. Úchylka: prodávání a kupování kytar a zesilovačů… hledání staré kytary a starého zesilovače (to podstatné bylo definováno kdysi… a takový popraskaný lak a vyzrálá barva… i stáří může být krásné!). „Jo – nejvíc mě fascinuje, když slyším, jak Ta Stará Věc zarezonuje v novém…“

pecharovi

Jarda Pechar (41), evangelický farář, který nyní slouží v Praze – Braníku. Je také bývalým farářem ve Strmilově, což mu dává zvláštní postavení v celém počinu Letního kempu mládeže. Je to velmi aktivní, nápaditý a zábavný muž. Je členem Celocírkevního odboru mládeže ČCE. Díky jeho nezkrotné hřívě si ho jistě každý zapamatuje a vždy ho poznáte v davu. Při každé příležitosti je Jarda vystrojen v obleku a je ozdoben kravatou.

Lenka Pecharová (40), veselá učitelka Veselé školy. Trochu ujíždí na písmenku K= kamarádi, káva, kytara a koupání. Svůj čas dělí mezi děti malé (v práci je učí a na táborech pro ně vaří), děti dospělé (dvě dcery) a děti věkem (geriatrie v Thomayerově nemocnici). Manžela Jardu si netroufá do žádné z kategorií zařadit, protože je prostě originál. Ráda hraje ping-pong a badminton, i když si občas plete pravidla a střílí trochu jinam.

Vilda ČernýVilda Černý (26) vystudoval střední školu silniční – obor diagnostika motorových vozidel. Pracuje v Okrasných zahradách, specialista na závlahy a jezírka. Je členem ČCE v Novém Bydžově, několik let působil v královéhradeckém SOMu. Jeho koníčkem a životním heslem je „Vyzvednu, odvezu, přivezu, dojedu… a rád :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *