Muzikurz

Sedáváš rád sám v koutě a u matného světla stolní lampičky studuješ historický atlas hub s pomocí matematicko-fyzikálních tabulek? Nebo raději celé dny pozoruješ svou pečlivě vyšlechtěnou plíseň svým konfokálním mikroskopem?

Ne? A vrtá ti hlavou, co znamená slovo konfokální? Tak přijď na náš workshop! Tam se to sice nedovíš, ale zato zažiješ týden nabitý možnostmi, jak se vyjádřit skrze pohyb, zvuk, výraz a další, zatím neprozkoumané oblasti.

Vstupní požadavky:

Výška – přiměřená lidské rase

Míry – můžeš přijet i bez Míry

Dosažené vzdělání – bravůrně zvládnuté trivium (u extra nadaných přimhouříme oko)

Vybavení – pohodlný outfit pro tanec, hudební nástroj do kapely (pokud máš touhu na něco hrát, tak se domluvíme), balíček emocí a výrazů, vždy připravený pro divadelní výkony a vyladěné hlasivky pro zvučný zpěv.

Z toho všeho možná vznikne i muzikál. A možná taky ne…

Co očekávat?

1) Dozvíte se něco nového

2) Vyzkoušíte si prakticky – zpěv, sborový zpěv, tanec , drama, hru na nástroje

3) Zjistíte jak na to

O nás aneb kdo povede muzikurz?

Jsme čtyři mladí tensingáři,*

hledíc na svět, úsměv v tváři.

Zkušeností máme dost,**

zpíváme si pro radost.

* Ten Sing je hudebně sociální aktivita, kde se mladí lidé amatérsky věnují zpívání ve sboru, hraní v kapele, tanci, drama, stompu a dalším rozmanitým činnostem.

** Všechny čtyři nás spojuje vedení tensingových skupin a pořádání různých víkendových soustředění pro mládež.

Mé ctěné jméno jest David Strádal. Po světě již chodím déle než šestadvacet let. Z toho více jak deset let se podílím na práci s mládeží – práce v SOMu, vedení táborů, vedení několika tensingových skupin a práce na dalších aktivitách celosvětového křesťanského sdružení mladých lidí YMCA. Tuto praktickou složku doplňovaly průběžně teoretické kurzy pro vedoucování, lektorování a vrchol teorie je potom Pedagogická fakulta Univerzity Hradec Králové. Rád čtu fantasy, zajímá mne historie a jsem nadšený volejbalista.

Mé jméno je Lenka Kupková a je mi krásných 21 let. Od svých 16 let se podílím na vedení tensingu v Černilově a od roku 2009 jsem aktivní členkou SOMu Královéhradeckého seniorátu. Věnuji se nejen tensingu a SOMu, ale také studiu na Pedagogické fakultě Univerzity Hradec Králové. Až vyrostu, bude ze mě učitelka. 😉

Jmenuji se  Kateřina Kupková a je mi 20 let. Od čtrnácti let se podílím na vedení tensingu v Černilově, absolvovala jsem také kurz vedoucího tensingu. Studuji obor Sociální práce na Univerzitě Palackého v Olomouci. Mám ráda hudbu, jízdu na kole, turistiku, přírodu, svíčkovou atd. 🙂

Této osobě bylo dáno jméno Gabriela Strádalová. Vyrostla z malé, rozjívené dívenky, v -o trošku větší- (opravdu jen o trošku) studentku Pedagogické fakulty na UK v Praze. Odjakživa ráda zpívá, miluje tanec a čas od času se věnuje i divadlu. Navštěvovala Hereckou a taneční akademii Jany Sommerové, 3 roky hrála ve studentském souboru Strašnického divadla, prošla několika tanečními soubory a naučila se nejrůznější druhy tanců. V tensingu často vymýšlí choreografie a rozkládá písně. Zúčastnila se také školení samostatných vedoucích mládeže se zaměřením na divadlo. Upozornění: jediné, co nesnáší víc, než když jí někdo říká Gábino, jsou těstoviny. 🙂2014-03-23

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *