Prostory

ZŠ Strmilov, Mateřská škola Strmilov, město Strmilov, evangelický sbor a ostatní subjekty nám s velkou ochotou poskytli k užívání prostory. Za to jsme velmi vděční.

Základní škola Strmilov

Základní škola

Ve škole budeme pobývat nejčastěji, protože zde budeme ubytování, budeme se stravovat v jídelně ZŠ a největší část programů proběhne právě zde.

Ubytování: Spaní nebude žádný velký komfort, ale jsme mladí, takže se spokojíme s vlastním spacákem a karimatkou. Pokud vám to možnosti přepravy dovolí, můžete si s sebou přivézt i měkkčí ležení (např.nafukovací matrci…).

Pro ubytování nám poslouží třídy v 1.patře budovy. Jedna třída bude vyhrazena pouze pro dívky a jedna pro chlapce. Pro hygienu budou otevřeny sprchy u tělocvičny a samozřejmě školní wc.

 

 

třída

V jedné ze tříd bude probíhat Biblický kurz.

 

 

 

 

pondělí_sportování (72)

Tělocvičnu využijeme pro pohybové aktivity a také pro kurz LARPu.

 

 

 

 

Mateřská škola Strmilov

Mateřská školaZahradu MŠ využijeme především pro večerní „Stan setkávání“ a potom pro některé večeře, které budeme trávit společně u ohně.

 

 

 

 

Kino Strmilov

KinoKino využijeme pro některé večerní programy a to především pro promítání filmu a diskuze se zajímavými hosty. Dále zde bude částečně probíhat Muzikurz.

 

 

 

Evangelické prostory

Kostelík ČCEPro některé programy, společné pobožnosti a bohoslužby budeme moci využít evangelického kostelíka. Využijeme také velikou farní zahradu pro venkovní aktivity. Pod farou je nám také k dispozici malá klubovna – zde bude probíhat Fotografický kurz.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *