organizační tým

Letní kemp připravuje o. s. SEM – Sdružení evangelické mládeže ve spolupráci s Českobratskou církví evangelickou a to nejvíce tito lidé:

 

Jarda

Jarda

Jarda Pechar (40), evangelický farář, který nyní slouží v Praze – Bráníce. Je také bývalým farářem ve Strmilově, což mu dává zvláštní postavení v celém počinu Letního kempu mládeže. Je to velmi aktivní, nápaditý a zábavný muž. Je místopředsedou Celocírkevního odboru mládeže ČCE. Díky jeho neskrotné hřívě si ho jistě každý zapamatuje a vždy ho poznáte v davu. Při každé příležitosti je Jarda vystrojen v obleku a je ozdoben kravatou.

 

 

 

 

 

 

Hanka

Hanka

Hanka Chroustová (31), evangelická farářka v Šumperku, který je jejím prvním sborem po dokončení evangelické teologické fakulty a po vikariátu. Je to velmi tvůrčí a aktivní mladá žena. Hanka je členkou Celocírkevního odboru mládeže ČCE.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Štěpán

Štěpán

Štěpán Groll (27), mladý muž z moravskoslezského seniorátu (přesněji z Ostravy), který studuje pedagogiku v Brně. Aktivní mládežník, člen Celocírkevního odboru mládeže ČCE. Veselý, vtipný, iniciativní, tak trochu bouřlivák. Mohli jste ho potkat na seniorátních akcích moravskosleského seniorátu, protože je členem místního SOMu.

 

 

 

 

 

Anička s Madlenkou

Anička s dcerou Madlenkou

Anička Mazurová (36) je zaměstnankyní SEM v ČR a je zároveň paní farářová ve sboru v Praze – Libni, kde žije spolu s manželem Romanem a se třemi dětmi. Je to klidná, usměvavá blondýnka, do které byste neřekli, že už má tři děti.

 

 

 

 

 


Dan

Dan

Dan Freitinger je farářem v Kaplici. Je to velmi akční a zábavný muž. Nikdy si u něho nemůžete být jisti, jestli to co říká, myslí vážně. Je s ním legrace. Byl po dlouhou dobu, až donedávna, také členem Celocírkevního odboru mládeže ČCE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marie Medková (30), farářka pro mládež, která koordinuje práci s mládeží v celé ČCE, proto je mezi evangelickými mládežníky dobře známá. Pochází ze zemědělské rodiny, proto je ráda v přírodě nebo na zahradě, ale vůbec ji nebaví plít záhonky. Ve volném čase čte, hýbe se a háčkuje. Loni byla na kempu v taneční dílně, ale letos si prý vybere přežití. Její oblíbený citát z Bible je: „Boha je třeba víc poslouchat než lidi.“ Skutky Apoštolské 5, 29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olga se svými dětmi na karnevale

Olga s dětmi

Olga Mrázková pracuje nově jako referentka oddělení mládeže. Vystudovala teologii, vikariát absolvovala v Radotíně, potom byla farářkou v Horních Počernicích. Její manžel Jirka Mrázek vedl loni na Kempu mládeže Biblickou dílnu. Svým třem dětem – třem synům Olga ráda čte pohádky, chodí s nimi na výlety do přírody a jezdí na kole. 

 

 

 

 

 

 

Martina

Matrina

Martina Musílková (26), třebaže blondýnka, mnozí si ji pamatují jako Černou. Vystudovala sociologii na UK, pracuje jako koordinátor týmu techniků. Bydlí u Prahy. Je členkou sboru a staršovstva v Novém Bydžově. Mládeži se věnovala 10 let v SOMu královéhradeckého seniorátu, byla členkou COMu a je v republikovém výboru SEMu. Když se směje, nemůžete ji přeslechnout 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.