Kontakty

Letní kemp mládeže pořádá:

SEMčrSdružení evangelické mládeže v ČR a Oddělení mládeže
ČCEČeskobratrské církve evangelické.

Pokud máte otázku, na kterou zde nenajdete odpověď, můžete se obrátit na Filipa Trusinu:
728823588
f.trusina@gmail.com

Sledujte Kemp také na facebooku!

Číslo účtu pro platbu: 2700382555/2010 (Fio banka).

A kdo za tím vším stojí?

Filip

Filip Trusina

Mám za sebou statistiku na MFF UK a nyní pracuji v IT. Na kempu jsem byl poprvé již před více než 10 lety (asi). Mám velmi rád hry – stolní, společenské i počítačové. Kdysi dávno jsem hrál basket a proto jsem i teď kupodivu nakloněn sportovním aktivitám – volnočasově občas hraji volejbal. Letos na mě připadá i komunikace, tudíž pokud máš otázku (ohledně Kempu pokud možno), neostýchej se a napiš mi mail na f.trusina@gmail.com a já brzy odpovím – (jinak i to telefonní číslo nahoře je na mě, ale email je jistější volba).

Na Kempu řeší: organizační, komunikační a programové zajištění


radek

Radek Šmíd

Učím informatiku na základce a kromě toho mám vystudovanou i kyberbezpečnost na ČVUT. Tábory pro děti dělám každé prázdniny alespoň dva dobrých deset let. Na kemp jsem jezdil už v jeho začátcích jako účastník a odnesl jsem si z toho nejenom krásné formativní zážitky, ale taky dlouholetou přítelkyni. K tomu všemu ještě rád chodím do přírody pod širák, hraju na kytaru a příčku a taky skládám origami. Kemp beru jako srdcovou záležitost a skvělou akci pro lidi, který už prostě nechtěj bejt jenom „dítě na letním táboře“.

Na kempu řeší: organizační a programové zajištění


stepan

Štěpán Groll

Štěpán Groll – rád v životě dělám věci, které mají smysl. A mezi to patří i letní kemp ve Strmilově. Už od mládežnických let mě bavilo dělat programy pro své vrstevníky nebo mladší. A toto mě neopustilo až dodnes. Zároveň to byla věc, která mě nasměrovala i k mému povolání učitele. Někdy někomu lezu na nervy a někdy lidi štvu, ale kdo ne. Ten kdo mě zná, tak ví o čem mluvím. Ten kdo mě nezná, tak může přijet a udělat si o mne svůj vlastní obrázek. Jinak rád sportuji, bavím se s lidmi a lidi komanduji 🙂 .

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Majda

Majda Dusová

Vyrůstala jsem v Poličce, ale teď většinu svého času trávím v Praze. Momentálně pracuji jako fyzioterapeutka v nemocnici pod Petřínem a studuji nutriční terapii na 3. lékařské fakultě. Mám ráda všelijaké sporty od tance po sebeobranu (ale většina těch týmových mi moc nejde). Někdy mě najdete i sedící u klavíru nebo s knihami o Harry Potterovi.
Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Marta

Marta Bartošová

Jsem lékařka, 2 roky po škole – takže spíš takový lékařský mládě, směřující k atestaci z všeobecného praktického lékařství („obvoďák“ pro dospělé). Od příštího roku se těším do venkovské ordinace kousek od Prahy, ale zatím pracuji a sbírám zkušenosti v pražském Motole. Ve volných chvílích ráda čtu a podle energie buď sportuji nebo usínám u televize (spíš to druhé). Miluji dobrou kávu. Kemp je pro mě srdeční záležitost a celý rok se těším na svoji týdenní dovolenou ve Strmilově. 🙂

Na Kempu řeší: pomocné organizační zajištění.


Jana

Jana Losenická

Vyrůstající na Vysočině. Nyní studující výtvarku na PdF v Hradci Králové.
Natěšená budoucí učitelka do školky, co ráda chodí do přírody, šije, tancuje, výtvarničí a má ráda veselo.

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění a jídlo


Jarda

Jarda Pechar

Evangelický farář, nyní slouží v Praze – Braníku. Je bývalým farářem ve Strmilově, což mu dává zvláštní postavení v celém počinu Letního kempu mládeže. Je to velmi aktivní, nápaditý a zábavný muž. Díky jeho nezkrotné hřívě si ho jistě každý zapamatuje a vždy ho pozná v davu. Při každé příležitosti je vystrojen v obleku a ozdoben kravatou.

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Verca

Veronika Zachová

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění a jídlo


Tomas

Tomáš Vavroušek

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Daniel

Daniel Vanča

V současné době podnikám jako webový vývojář a programátor. Současně s prací také studuji na VŠ v Praze. Kemp pro mě byl vždy srdcovkou, kam jsem každý rok rád jel. Nyní mě tam bohužel nenajdete, protože se chystám ještě naposledy na lesní brigádu na Kunvaldu, což má v mém srdci ještě větší místo. Ale třeba se zde uvidíme v příštím roce. Nyní alespoň kempu pomáhám s technickými věcmi a webovkami.

Na Kempu řeší: webové stránky a sociální sítě

Přesunout se na začátek