Ubytování

Letní kemp pod jednou střechou

Ve Strmilově 5. – 12. 7. 2020

Přijeď prožít týden plný srandy, kultury, workshopů, sportování a chillu. Prožít čas s kamarády, ale také se něco přiučit. Letní kemp mládeže nabízí spoustu kůl věcí pro mladé lidi libovolného věku!

Naučíš se novým věcem

Nejen z kurzů si zajisté odneseš něco užitečného, ale také z rozmanitých workshopů na kterých si užiješ spoustu srandy, ale také se něčemu přiučíš.

Interaktivní Biblický program

Bible není nuda a farář umí být zábavný. Programy jsou interaktivní a zábavné, odehrávají se jak uvnitř, tak třeba i v lese nebo na louce.

Užijeme si spoustu srandy

Zábavné biblické programy, scénky, doprovodné programy, sporty... Rozhodně spousta příležitostí, kdy se můžeme společně zasmát!

Večer se určitě nudit nebudeš

A co se tak večer dělá? No, třeba nás někdy navštíví zajímavý host. Nebo můžeš navštívit skvělou čajovnu, hrát deskovky, nebo třeba si celý večer povídat.

Podíváš se na zajímavá místa

Krom objevení všech zákoutí a krás Strmilova se vydáme také na celodenní výlet po krásách místní krajiny.

Konečný výstup z kurzů

Na konci kempu nás již tradičně čeká výstup z týdenních kurzů.

previous arrow
next arrow
Slider

Ubytování

Většinu času budeme trávit v prostorách základní školy ve Strmilově. Spaní je zajištěno ve třídách (oddělených pro holky a pro kluky), nutností je vlastní spacák a karimatka. K dispozici nám budou také sprchy, toalety, tělocvična a jídelna.

Využívat budeme i zahradu mateřské školy, strmilovské kino a evangelický kostel. Všem, kteří nám umožňují se v těchto prostorách setkávat, děkujeme.

ubyt-1
ubyt-2
Přesunout se na začátek