Kontakt

Letní kemp mládeže pořádá Sdružení evangelické mládeže v ČR a Oddělení mládeže Českobratrské církve evangelické.

Pokud máte otázku, na kterou zde nenajdete odpověď, můžete se obrátit na Kláru Pecharovou: 774 089 735, kemp@semcr.cz

Číslo účtu pro platbu: 2700382555/2010 (Fio banka)

Organizátorský tým:

Alena Pikousováaja

Rodilá jihočeška z Budějc, studující v Praze na 3. lékařské fakultě fyzioterapii. Ráda se aktivně zúčastňuje všech možných setkání, mládeží, akcí, přednášek a diskuzí, které jí připadají zajímavé. Má ráda ztřeštěné nápady, práci s mládeží, hudbu, zpěv, plavání, společenské hry a povídání se zajímavými lidmi o všem možném. Na kemp jede podruhé jako vedoucí a už teď se těší!

Daniel Ort

Kdanekemp zažíval od jeho prvního ročníku, později se přidal mezi pořadatele. Nechtěl o ten týden přijít. Už zvládl dohnat spánkový deficit z minulého roku. Zkrátka, těší se na všechny účastníky v týdnu, který bude zase nabitý zážitky, novými i starými kamarády, rozhovory a tak.

Jana Vondrová

????????????????????????????????????

Skautka, bývalá novinářka, nyní pracuje na ústředí Českobratrské církve evangelické. Miluje svoje kamarády, listnaté lesy a přiměřeně vysoké hory. Žongluje, umí chodit po laně, věnuje se fyzickému divadlu a všechno to zúročí při workshopech. Loni vedla na kempu cirkusový kurz, letos ji organizátoři přizvali mezi sebe, tak se těší, že si ten skvělý týden znovu užije.

Jaroslav Pecharjarda

Evangelický farář, který nyní slouží v Praze – Braníku. Je také bývalým farářem ve Strmilově, což mu dává zvláštní postavení v celém počinu Letního kempu mládeže. Je to velmi aktivní, nápaditý a zábavný muž. Díky jeho nezkrotné hřívě si ho jistě každý zapamatuje a vždy ho pozná v davu. Při každé příležitosti je vystrojen v obleku a ozdoben kravatou.

Klára Pecharová

Studentka Pedagogické fakulty UK a učitelka ve Veseléklarka škole. Ve Strmilově prožila 13 let života a účastnila se všech Kempů. Teď žije v Praze, vede mládež ve sboru Českobratrské církve evangelické v Braníku a ráda se účastní (i pořádá) řady mládežnických akcí. Má ráda zpěv a sport, na Kempu bude k vidění při organizaci odpoledních workshopů.