Kontakty

Letní kemp mládeže pořádá:

Sdružení evangelické mládeže v ČR a Oddělení mládeže
Českobratrské církve evangelické.

Pokud máte otázku, na kterou zde nenajdete odpověď, můžete se obrátit na Martu Bartošovou:
775 135 762
marta.d.bartos@gmail.com

Sledujte Kemp také na facebooku!

Číslo účtu pro platbu: 2700382555/2010 (Fio banka).

A kdo za tím vším stojí?

Marta

Marta Bartošová

Jsem lékařka, 2 roky po škole – takže spíš takový lékařský mládě, směřující k atestaci z všeobecného praktického lékařství („obvoďák“ pro dospělé). Od příštího roku se těším do venkovské ordinace kousek od Prahy, ale zatím pracuji a sbírám zkušenosti v pražském Motole. Ve volných chvílích ráda čtu a podle energie buď sportuji nebo usínám u televize (spíš to druhé). Miluji dobrou kávu. Kemp je pro mě srdeční záležitost a celý rok se těším na svoji týdenní dovolenou ve Strmilově. 🙂

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění; bolístky a úrazy (zdravotnice)


Jana

Jana Losenická

Vyrůstající na Vysočině. Nyní studující výtvarku na PdF v Hradci Králové.
Natěšená budoucí učitelka do školky, co ráda chodí do přírody, šije, tancuje, výtvarničí a má ráda veselo.

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Jarda

Jarda Pechar

Evangelický farář, nyní slouží v Praze – Braníku. Je bývalým farářem ve Strmilově, což mu dává zvláštní postavení v celém počinu Letního kempu mládeže. Je to velmi aktivní, nápaditý a zábavný muž. Díky jeho nezkrotné hřívě si ho jistě každý zapamatuje a vždy ho pozná v davu. Při každé příležitosti je vystrojen v obleku a ozdoben kravatou.

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Majda

Majda Dusová

Narozená ve Svitavách a vyrůstající v Poličce, nyní studující fyzioterapii na 3. lékařské fakultě v Praze. Několikanásobná návštěvnice jak kempu, tak jiných mládežnických akcí, kterou baví všechny různé sportovní aktivity od tancování přes gymnastiku až po sebeobranu. Má také ráda hudbu a hru na klavír.
Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Filip

Filip Trusina

Pocházím z Pardubic, studuji magistra na MFF UK v Praze. Na kempu jsem byl už skoro nespočetněkrát. Mám velmi rád hry, jak stolní, tak i počítačové. Kdysi dávno jsem hrál basket a proto jsem kupodivu nakloněn sportovním aktivitám. Neumím tančit, takže se nemusíš bát, že do tebe budu na parketu narážet, pokud se naskytne vhodná situace.

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


radek

Radek Šmíd

Hrdý absolvent Fakulty informačních technologií (viz foto). Občas dovede být hodně veselý a lidé o něm říkají, že je celkem kreativní. Nebojte se! Nevěří ničemu z toho. Tento extrémně fešný mládenec, kromě svojí nepoddajné krásy krásy také disponuje umem skladu papíru – origami. Rád chodí do přírody a je sám, zároveň je občas až přílišně společenský. Je to idol žen. Hlavně těch, které ho ještě neznají.

Na kempu řeší: organizační a programové zajištění


stepan

Štěpán Groll

Štěpán Groll – rád v životě dělám věci, které mají smysl. A mezi to patří i letní kemp ve Strmilově. Už od mládežnických let mě bavilo dělat programy pro své vrstevníky nebo mladší. A toto mě neopustilo až dodnes. Zároveň to byla věc, která mě nasměrovala i k mému povolání učitele. Někdy někomu lezu na nervy a někdy lidi štvu, ale kdo ne. Ten kdo mě zná, tak ví o čem mluvím. Ten kdo mě nezná, tak může přijet a udělat si o mne svůj vlastní obrázek. Jinak rád sportuji, bavím se s lidmi a lidi komanduji 🙂 .

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


lenka

Lenka Pecharová

O prázdninách veselá kuchařka evangelických táborů, během roku učitelka Veselé školy v Praze, původně učitelka ve Strmilově. Volný čas věnuje sportu, hudbě, vnukům a anglickým detektivkám, což se občas různě prolíná.

Na Kempu řeší: lačné žaludky (kuchařka)

Přesunout se na začátek