Úvodní stránka

Fotogalerie
Fotky z letošního kempu jsou tu
Slider

Letní kemp mládeže 2021 – Fotogalerie


Ilustrační foto
Ahoj, přátele a kamarádi 🙂, pozdě ale přece 👏 jsou tu fotky z letošního Strmilova. Doufám, že se Vám budou líbit a že ve Vás vyvolají spoustu pozitivních vzpomínek 👍. Odkaz na fotky je zde: https://photos.app.goo.gl/LHdfx96o1hNVHb7w9.
Mějte se krásně a užívejte zbytek prázdnin 😊 a jeďte i příště na kemp, neboť jen lidé udělají kemp tím super místem ❤️.
Daniel Vanča


Cena a přihlašování na kemp


Cena kempu je 2700,-
Můžete získat tyto slevy:
Sleva včasného přihlášení (do 15. 6.) činí 300,-
Sleva pro členy SEMu činí 100,-
Sleva pro sourozence činí 200,-

Konec přihlašování je: 30. 6. 2021
Platbu lze provést převodem na účet (do 30. 6.) nebo zaplatit hotově až přímo na kempu.
Kdyby peníze měly být jediný důvod, proč bys nejel na Kemp, napiš nám, vyřešíme to!

Kurzy pro rok 2021


Slam poetry

Lektor: Matěj Hladík
Na mém kurzu se naučíte, jak skloubit kreativní psaní a show, společně objevíme váš styl a vhodnou flow, a nakonec si na vlastní kůži vyzkoušíte i práci s publikem v rámci společné Slam Poetry exhibice.

Tanec

Lektor: Adéla Kučerová
Na začátku každé lekce se zahřejeme posilováním, protáhneme se a v druhé části se budeme věnovat choreografii.
MTV style je poměrně nový taneční styl, kde se kombinuje Street Dance, Hip-Hop i výrazový tanec.

Elektro lab

Lektor: Josef Zeman
Pokusím se vám předat vše co vím o konstrukci a funkci laditelných obvodů. Za pár dnů budete schopni vytvořit si funkční elektrický obvod přijímající elektromagnetické vlnění na dlouhých a středních vlnách.

Informace a průběh kempu


Termín 4. – 11. 7. 2021

Letní kemp mládeže pod jednou střechou se bude konat v termínu 4. – 11. 7. 2021. Místo konání je již tradičně město Strmilov v Jižních Čechách.
Pobývat budeme převážně v místní základní škole. (Tyršova 366)

Workshopy

Naučíš se spoustě nových dovedností a užiješ si spoustu srandy s přáteli. Těšte se na workshopy jako je sport, origami, deskovky, vaření, zpívání, minigolf.

Biblický program

O Biblický program se letos bude starat Richard F. Vlasák. Ale nebojte, bible rozhodně není nuda, programy jsou interaktivní a zábavné.

Stravování

Stravování probíhá v místní jídelně, výborné obědy nám připravují místní kuchařky, stejně dobré snídaně, svačiny a večeře nám připravuje Lenka Pecharová. (Diety a zdravotní omezení nezapomeňte zmínit v příhlášce)

Ubytování

Celý pobyt se přebívá a spí v místní základní škole. Spí se na vlastních karimatkách a ve spacácích. Dále využíváme místa, jako jsou Evangelický kostel a městké kino.


[instagram-feed num=5 cols=5 height=365]

O kempu

No dobrá, ale … co že to ten kemp vlastně je? Je to týdenní akce pro mladé lidi ve věku 14 – 25 let. Po přihlášení si vybereš některý z vypsaných kurzů. Kurz probíhá celý týden – v blocích dopoledne a odpoledne. Vede ho odborník s připraveným programem. Kurz je taková příležitost jak nakouknout za oponu něčeho co „jsi vždycky chtěl zkusit“.

Ale to není vše! (Opravdu Horste?) Každý den je ještě vypsáno několik workshopů. Workshop může být cokoliv od skládání origami, přes střílení až po instrukáž opravy auta. K tomu všemu ještě přihodíte společné duchovní programy, občas nějakou grillovačku a máte přibližnou představu toho, co se bude na kempu dělat.

Jenže o tom kemp není. Na kempu si najdeš kamarády, ať už tě zajímá kalení nebo kalení oceli. Najde se tu pro tebe místo ať už jsi náladová, nebo v náladě. Pochopíme co je to beatbox, i kdo je to Bíblbrox. Známe tu deník malého poseroutky i Bridget Jonesové. Kemp je pro outsidery i insidery.

Bez blbinek. Před osmi lety jsem jel poprvé na kemp. Doteď se vídám s kamarády, které jsem tam tenkrát potkal. To je kemp.

Ráďa

Dodatek pro kluky: Na kempu jsou holky!

Přesunout se na začátek