Kontakt

Letní kemp mládeže pořádá:

Sdružení evangelické mládeže v ČR a Oddělení mládeže
Českobratrské církve evangelické.

Pokud máte otázku, na kterou zde nenajdete odpověď, můžete se obrátit na Martu Dusovou:
775 135 762, martadusova@seznam.cz.

Sledujte Kemp také na facebooku 🙂

Číslo účtu pro platbu: 2700382555/2010 (Fio banka).

 

A kdo za tím vším stojí?

Marta Dusová

MartaNarozená jako pražačka, ale vyrůstající v Poličce. Nyní opět pražačka, studující medicínu na 3. lékařské fakultě, doufající, že se z ní za rok stane doktorka. Jako dlouholetá účastnice Kempu je moc ráda, že má nyní opět možnost se sem vracet. Ve volných chvílích (kromě dohánění spánkového deficitu) ráda všemožně tancuje (od baletu až po swing), čte, poslouchá hudbu (doby, kdy obstojně hrála na klavír, jsou dávno pryč), cestuje a kafuje s přáteli.

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění; bolístky a úrazy (zdravotnice)“


Ája Zapletalová

AjaRodilá jihočeška z Budějc nyní žijící v Olomouci, která má mládež jako práci. Dělá pastorační pracovnici pro mládež na severovýchodě republiky a je tam moc spokojená. Ráda se aktivně zúčastňuje všech možných setkání mládeží po celé republice a dalších akcí, přednášek a diskuzí, které jí připadají zajímavé. Má ráda ztřeštěné nápady, organizování akcí, hudbu, zpěv, tančení, plavání, společenské hry a povídání se zajímavými lidmi o všem možném.

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Jarda Pechar

JardaEvangelický farář, nyní slouží v Praze – Braníku. Je bývalým farářem ve Strmilově, což mu dává zvláštní postavení v celém počinu Letního kempu mládeže. Je to velmi aktivní, nápaditý a zábavný muž. Díky jeho nezkrotné hřívě si ho jistě každý zapamatuje a vždy ho pozná v davu. Při každé příležitosti je vystrojen v obleku a ozdoben kravatou.

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Michael Pfann

MichaelVikář v Bráníce. Kytarista v již zítra legendární kapele Bullerbyn. Zabývá se dějinami církve v posledních sto letech. Skutečně zábavný a milý. Oblibuje jídlo, cesty po světě, noc a neřesti.

Na Kempu řeší: Bibli a práci s biblí


Radek Šmíd

radekHrdý student Fakulty informačních technologií (viz foto). Občas dovede být hodně veselý a lidé o něm říkají, že je celkem kreativní. Nebojte se! Nevěří ničemu z toho. Tento extrémně fešný mládenec, kromě svojí nepoddajné krásy krásy také disponuje umem skladu papíru – origami. Rád chodí do přírody a je sám, zároveň je občas až přílišně společenský. Je to idol žen. Hlavně těch, které ho ještě neznají.

Na kempu řeší: organizační a programové zajištění (a to co mu Marťa nezakáže)


Štěpán Groll

stepanŠtěpán Groll – rád v životě dělám věci, které mají smysl. A mezi to patří i letní kemp ve Strmilově. Už od mládežnických let mě bavilo dělat programy pro své vrstevníky nebo mladší. A toto mně neopustilo až dodnes. Zároveň to byla věc, která mě nasměrovala i k mému povolání učitele. Někdy někomu lezu na nervy a někdy lidi štvu, ale kdo ne. Ten kdo mě zná, tak ví o čem mluvím. Ten kdo mě nezná, tak může přijet a udělat si o mne svůj vlastní obrázek. Jinak rád sportuji, bavím se s lidmi a lidi komanduji 🙂 .

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Lenka Pecharová

lenkaO prázdninách veselá kuchařka evangelických táborů, během roku učitelka Veselé školy v Praze, původně učitelka ve Strmilově. Volný čas věnuje sportu, hudbě, vnukům a anglickým detektivkám, což se občas různě prolíná.

Na Kempu řeší: lačné žaludky (kuchařka)


Přihlašujte se

prihlasit sePřihlašujte se zde!

Pro získání slevy se přihlaš do 31. května 2019.

Kemp 7. – 14. července 2019

Letní kemp mládeže se bude konat 7. – 14. července 2019 opět ve Strmilově.