Kontakt

Kontakt

Letní kemp mládeže pořádá Sdružení evangelické mládeže v ČR a Oddělení mládeže Českobratrské církve evangelické.

Pokud máte otázku, na kterou zde nenajdete odpověď, můžete se obrátit na Alenu Pikousovou: 737 984 723, alena.pikousova@seznam.cz.

Sledujte Kemp také na facebooku 🙂

Číslo účtu pro platbu: 2700382555/2010 (Fio banka).

A kdo za tím vším stojí?

Ája Pikousová

Aja
Rodilá jihočeška z Budějc studující v Praze na 3. lékařské fakultě fyzioterapii. Ráda se aktivně zúčastňuje všech možných setkání mládeží, akcí, přednášek a diskuzí, které jí připadají zajímavé. Má ráda ztřeštěné nápady, práci s mládeží, hudbu, zpěv, plavání, společenské hry a povídání se zajímavými lidmi o všem možném.

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Jarda Pechar

Jarda
Evangelický farář, nyní slouží v Praze – Braníku. Je bývalým farářem ve Strmilově, což mu dává zvláštní postavení v celém počinu Letního kempu mládeže. Je to velmi aktivní, nápaditý a zábavný muž. Díky jeho nezkrotné hřívě si ho jistě každý zapamatuje a vždy ho pozná v davu. Při každé příležitosti je vystrojen v obleku a ozdoben kravatou.

Na Kempu řeší: organizační a programové zajištění


Marta Dusová

Marta
Narozená jako pražačka, ale vyrůstající v Poličce. Nyní opět pražačka, studující medicínu na 3. lékařské fakultě, doufající, že se z ní za 2 roky stane doktorka. Jako dlouholetá účastnice Kempu je moc ráda, že má nyní opět možnost se sem vracet jakožto zdravotnice. Ve volných chvílích (kromě dohánění spánkového deficitu) ráda všemožně tancuje (od baletu až po swing), čte, poslouchá hudbu (doby, kdy obstojně hrála na klavír, jsou dávno pryč), cestuje a kafuje s přáteli.

Na Kempu řeší: bolístky a úrazy (zdravotnice)


Martin Sabo

Martin
Už druhým rokem evangelický farář v Praze – Strašnicích. S mládeží má mnoho zkušeností ze Slovenska i z Čech. Vypadá nenápadně, ale dokáže zaujmout celou místnost lidí. Má rád hory, chvilky s rodinou, dobré knížky a svůj hrneček. Na kempu se mu loni zalíbilo a nám se taky zalíbil, tak jsme ho vzali do týmu.

Na Kempu řeší: biblické programy


Lenka Pecharová

Lenka
O prázdninách veselá kuchařka evangelických táborů, během roku učitelka Veselé školy v Praze, původně učitelka ve Strmilově. Volný čas věnuje sportu, hudbě, vnukům a anglickým detektivkám, což se občas různě prolíná.

Na Kempu řeší: lačné žaludky (kuchařka)