Program

Jelikož Kemp mládeže je akcí, kterou pořádá Sdružení evangelické mládeže a Českobratrská církev evangelická, bude mít program celé akce samozřejmě křesťanské zarámování. Každý den se bude začínat a končit společnou pobožností a v podvečer bude společný biblický program. Budou se zpívat křesťanské písně a celá akce bude zakončena bohoslužbami v místním sboru ČCE.

kurzy

Po celou dobu Kempu budou probíhat tři hlavní kurzy:

  • Cirkusový
  • Ragby
  • Umělecký

Každý se předem přihlásí do jednoho z kurzů již při vyplnění přihlášky na KEMP. Poté se vybraného kurzu bude účastnit každé celé dopoledne od pondělí do pátku. Tam se bude setkávat se  stále stejnými lidmi, kteří si zvolili stejný kurz. Práce v kurzech povede k výstupu, který bude prezentován ostatním a možná i místním obyvatelům Strmilova v pátek navečer.

workshopy

Proběhnou v první části odpoledne. Nabídnou zájemců několik druhů činností (sport, hudbu, výtvarné práce, exkurze a další), které si každý zvolí podle svých schopností nebo momentální nálady.

Biblický program

Letos bude pro všechny společný biblický program. Každý den se spolu v podvečer potkáme a budeme mít společný duchovní program. Tyto večerní programy budou mít různou podobu, od přednášky, přes diskuze až po kreativní práce s Biblí, jako je drama, rozbor obrazů a podobně.

večerní programy

Večery budou odpočinkové ve znamení her, soutěží a jiné zábavy.

neoficiální večerní programy

Po skončení oficiálního programu se můžeme podle nálady přesunout do čajovny s výběrem kvalitních lahodných čajů a možnosti neformálních rozhovorů.

Další možností je využit možnosti: „Večer her“. Tato večerní aktivita bude nabízet možnost hrát moderní stolní hry, popřípadě se nové naučit. Večer bude vždy k dispozici někdo, kdo se ve hrách vyzná a bude ochoten je učit. Hry budou však k dispozici po celou dobu akce.

Poslední možností jak strávit večer, je možnost využít přítomnosti faráře k „Pokec s farářem“. Nejen večer, ale během celého pobytu, budou k dispozici faráři, kteří budou připraveni poslouchat, rozmlouvat a radit v různých otázkách, které budou účastníky trápit či tížit a nebo bude možnost jen s ním volně na jakékoliv téma diskutovat.