Program

Jelikož Kemp mládeže je akcí, kterou pořádá Sdružení evangelické mládeže a Českobratrská církev evangelická, bude mít program celé akce samozřejmě křesťanské zarámování. Každý den se bude začínat a končit společnou pobožností. Budou se zpívat křesťanské písně a celá akce bude zakončena bohoslužbami v místním sboru ČCE.

kurzy

Po celou dobu Kempu budou probíhat čtyři hlavní kurzy:

Každý se předem přihlásí do jednoho z kurzů již při vyplnění přihlášky na KMP. Poté se vybraného kurzu bude účastnit každé celé dopoledne od pondělí do pátku a část odpoledne. Tam se bude setkávat se  stále stejnými lidmi, kteří si zvolili stejný kurz. Práce v kurzech povede k výstupu, který bude prezentován ostatním a možná i místním obyvatelům Strmilova v pátek navečer.

workshopy

Proběhnou v první části odpoledne. Nabídnou zájemců několik druhů činností (sport, hudbu, výtvarné práce, exkurze a další), které si každý zvolí podle svých schopností nebo momentální nálady.

večerní programy

Večery budou odpočinkové ve znamení her, soutěží a jiné zábavy.

neoficiální večerní programy

Po skončení oficiálního programu se můžeme podle nálady přesunout do čajovny s výběrem kvalitních lahodných čajů a možnosti neformálních rozhovorů.

Další možností je využit možnosti: „Večer her“. Tato večerní aktivita bude nabízet možnost hrát moderní stolní hry, popřípadě se nové naučit. Večer bude vždy k dispozici někdo, kdo se ve hrách vyzná a bude ochoten je učit. Hry budou však k dispozici po celou dobu akce.

Poslední možností jak strávit večer, je možnost využít přítomnosti faráře k „Pokec s farářem“. Nejen večer, ale během celého pobytu, budou k dispozici faráři, kteří budou připraveni poslouchat, rozmlouvat a radit v různých otázkách, které budou účastníky trápit či tížit a nebo bude možnost jen s ním volně na jakékoliv téma diskutovat.

Napsat komentář