Organizační tým

Letní kemp připravuje o. s. SEM – Sdružení evangelické mládeže ve spolupráci s Českobratskou církví evangelickou a to nejvíce tito lidé:

Štěpán Groll
Stepan_Grollpůvodně z moravskoslezské metropole, který v tuto chvíli pracuje v Praze jako učitel na gymnáziu.
Smyslem jeho práce je pracovat s mladými lidmi a snažit se je vést, jak v osobní rovině, tak i v duchovní. S mladými lidmi pracuje už dlouhou dobu a tato práce ho stále naplňuje spokojeností a především nezapomenutelnými zážitky.
A co má rád? Zábavu, sport, filmy, seriály.

 

 

 

Pavlína Junová
Pavlina_Junova
členka COMu pomalu mizící do „mládežnického důchodu“, spokojeně vdaná za jednoho muže. Pracuje jako psycholožka ve Středisku výchovné péče v Pardubicích. Baví ji práce v týmu. Má ráda festival Colours of Ostrava a ještě raději má letní kemp mládeže, kterému dá letos před festivalem přednost.:) Ráda vyjíždí do velkých měst – hlavně do Prahy a do Brna, na cestách musí vždy sedět u okénka. Ve víru měst podniká s oblibou samostatné výpravy do neznámých kaváren, kde sedí, popíjí a bloumá. Volný čas většinou tráví v pohybu.

 

 

Pavel Jun
Pavel_Jun
ženatý, má tři dospělé děti, jednoho vnuka, byl farářem v Borové u Poličky, v Čáslavi, nyní je celocírkevním farářem pro mládež. Kolegou posouzen jako „liberální pietista“. Možná proto, že má rád teologii a církev. Těší ho otevřená, kreativní komunikace ve skupině. Baví ho hrát na kytaru. Úchylka: prodávání a kupování kytar a zesilovačů… hledání staré kytary a starého zesilovače (to podstatné bylo definováno kdysi… a takový popraskaný lak a vyzrálá barva… i stáří může být krásné!). „Jo – nejvíc mě fascinuje, když slyším, jak Ta Stará Věc zarezonuje v novém…“

 

 

Daniel Ort
Daniel_Ort původně z Prahy a to mu prozatím zůstalo – minimálně na dobu studií, která tráví Historií na Filozofické fakultě UK v Praze. I když minimálně po mládežnických plesech kočuje skoro po celé republice (tedy té části, kde jsou)… Dřívější účastník kempu s tenzí k pomoci s jeho organizováním, kterou se letos snaží přeměnit ve skutečnost. Dlouhodobě působí v pražském seniorátním odboru mládeže a byl zvolen do nastupujícího COMu, takže zatímco Pavlínka se snaží mizet, objevuje se na scéně se snahou tvářit se ještě stále jako energická nová nastupující generace. Krom aktivního i pasivního sportování a dalších věcí ho baví obraz zaznamenávající média – a často tak na vás místo jeho obličeje civí objektiv, ale na to si zvyknete.

 

 

Jarda Pechar
Lenka_a_Jarda_Pecharovievangelický farář, který nyní slouží v Praze – Braníku. Je také bývalýmfarářem ve Strmilově, což mu dává zvláštní postavení v celém počinu Letního kempu mládeže. Je to velmi aktivní, nápaditý a zábavný muž. Je členem Celocírkevního odboru mládeže ČCE. Díky jeho nezkrotné hřívě si ho jistě každý zapamatuje a vždy ho poznáte v davu. Při každé příležitosti je Jarda vystrojen v obleku a je ozdoben kravatou.

Lenka Pecharová
veselá učitelka Veselé školy. Trochu ujíždí na písmenku K= kamarádi, káva, kytara a koupání. Svůj čas dělí mezi děti malé (v práci je učí a na táborech pro ně vaří), děti dospělé (dvě dcery) a děti věkem (geriatrie v Thomayerově nemocnici). Manžela Jardu si netroufá do žádné z kategorií zařadit, protože je prostě originál. Ráda hraje ping-pong a badminton, i když si občas plete pravidla a střílí trochu jinam.

 

 

Vilda Černý
Vilda Černývystudoval střední školu silniční – obor diagnostika motorových vozidel. Pracuje v Okrasných zahradách, specialista na závlahy a jezírka. Je členem ČCE v Novém Bydžově, několik let působil v královéhradeckém SOMu. Jeho koníčkem a životním heslem je „Vyzvednu, odvezu, přivezu, dojedu… a rád :-)

 

 

 

 

 Team_2014

Napsat komentář