Neděle 14. 7. 2013

Po budíčku, jsme se museli začít balit. Během snídaně jsme si připravovali svačinu na cestu. Dostali jsme bagetu, kterou jsme si mohli udělat podle své chuti: zeleninovou, sýrovou, salámovou, míchanou. Potom však jsme museli naběhnout na uklízení, uklízení, uklízení.

Na desátou jsme se přesunuli do evangelického kostelíka, kde jsme společně celý týden zakončili bohoslužbou, kterou vedl Pavel Jůn, se svatou večeří Páně. Po bohoslužbách jsme vytvořili jedno velké kolo, poděkovali jsme si všichni navzájem za super týden, který jsme mohli zde strávit: lektorům za připravený program, Lence za kuchyň, Vildovy za pomocné práce, organizátorům za přípravu a hlavně sami sobě, jelikož bez nás by ta akce nebyla – to aspoň řekli organizátoři. Při loučení pak každý z nás dostal malý dárek jako památku – společnou fotku – ach ty vzpomínky na školní fotky J.

A pak jen hurá na autobus, vlak, auto či jiný dopravní prostředek a domů. Kdo ještě zbyl, tak pomohl dobalit a naložit věci a sbohem Strmilove. Na viděnou zase za rok.

logo_kemp_2014

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *