program

Jelikož je Kemp akcí, kterou pořádá Sdružení evangelické mládeže a Českobratrská církev evangelická, bude mít program celé akce samozřejmě křesťanské zarámování. Každý den se bude začínat a končit společnou pobožností. Budou se zpívat evangelické písně a celá akce bude zakončena bohoslužbami, které připraví místní evangelický farář a možná nás všechny do příprav také zapojí. Křesťanská témata se pokusí rozpracovat také konkrétní dílny.

Program na kempu bude rozdělen do několika modulů:

Dílny jsou typ programu, který si každý zájemce musí zvolit již při přihlášení. Ve vybrané dílně potom bude trávit čas každý den od pondělí do pátku, vždy ve dvou blocích dopoledne a část odpoledne. Práce v dílnách povede k výstupu (krátký film, tanec, divadlo, pobožnost), který bude prezentován ostatním a možná i místním v pátek navečer. Jsou pro vás připraveny tyto 4 dílny:

Lektoři a přednášející čtyř dílen také pro všechny přítomné připraví jeden společný večer (po-pá). Tak budou mít všichni možnost ochutnat něco z ostatních dílen.

Volitelný program bude probíhat vždy v první části odpoledne. Nabídne zájemců několik druhů činnosti (sport, výtvarné práce, exkurze a další), které si budou moct zvolit podle nálady, nebo svých schopností. Více o množství a možnostech odpoledních programů čtěte ZDE

Doprovodný program se týká společných večerů a víkendu, kdy budou všichni účastníci trávit čas pohromadě.

Diskuze je uzavřena.