organizační tým

Letní kemp mládeže pro vás připravuje o.s. SEM v ČR ve spolupráci s Českobratrskou církví evangelickou a to nejvíce tito lidé:


Jarda Osvícen




Jarda Pechar (39), evangelický farář, který nyní slouží v Praze – Bráníce. Je také bývalým farářem ve Strmilově, což mu dává zvláštní postavení v celém počinu Letního kempu mládeže. Je to velmi aktivní, nápaditý a zábavný muž. Je místopředsedou celocírkevního odboru mládeže ČCE. Díky jeho neskrotné hřívě si ho jistě každý zapamatuje a vždy ho poznáte v davu. Při každé příležitosti je Jarda vystrojen v obleku a je ozdoben kravatou.

Hanka a jeji bubínek







Hanka Chroustová (29), evangelická farářka v Šumperku, který je jejím prvním sborem po dokončení evangelické teologické fakulty a po vikariátu. Je to velmi tvůrčí a aktivní mladá žena. Hanka je členkou celocírkevního odboru mládeže ČCE.

Miriam jakožto hlavní velení na Sjezdu mládeže







Miriam Richterová (26), předsedkyně o.s. SEM v ČR a také fundraiserka ČCE. Bývala předsedkyní chrudimského seniorátního odboru mládeže. Je také členkou celocírkevního odboru mládeže ČCE. Narodila ze do farářské rodiny, je velmi aktivní v práci s mládží, je vzdělaná (v sociologii :)) a je to moc prima mladá žena. Spolu s manželem Mirkem bydlí v Praze na Žižkově.

Štěpán je optimista








Stěpán Groll (26), mladý muž z moravskoslezského seniorátu (přesněji z Ostravy), který studuje pedagogiku v Brně. Aktivní mládežník, člen celocírkevního odboru mládeže. Veselý, vtipný, iniciativní, tak trochu bouřlivák. Mohli jste ho potkat na seniorátních akcích moravskosleského seniorátu, protože je členem místního SOMu.

Katka u moře






Katka Erdingerová (28), pracuje už čtvrtým rokem jako referentka oddělení mládeže ČCE. Mohli jste ji zahlédnout na posledních čtyřech Sjezdech mládeže, jak sedí ve štábu a utápí se v papírech nebo lítá po kulturním domě s vysílačkou. Má doma manžela Mikiho, který je o 100% viditelnější a slyšitelnější než ona. Společně vychovávají jednu mourovatou kočku a prozatím bydlí v Praze.

Anička s dcerou



Anička Mazurová je již půl roku zaměstnankyní SEM v ČR a je zároveň paní farářová ve sboru v Praze – Libni, kde žije spolu s manželem Romanem a se třemi dětmi. Je to klidná, usměvavá blondýnka – jediná blondýnka v organizačním týmu J – do které byste neřekli, že už má tři děti.

A další…

Poslat odpověď