Taneční dílna

Taneční dílna

Pondělí – pátek; Sportovní hala ZŠ Strmilov

KAPACITA DÍLNY JE NAPLNĚNA! Pokud stojíte o podobné zážitky, práci s tělem a s výrazem, jistě vás zaujme také Divadelní dílna.

Taneční dílna bude jako ostatní dílny probíhat vždy dopoledne a část odpoledne od pondělí do pátku. Ostatní účastníci kempu se mohou těšit na taneční představení, které snad z taneční dílny vzejde a které bude k vidění v průběhu pátečního večera. Kdokoliv se může do taneční dílny přihlásit, nemusí se bát, že nikdy netančil.

POZOR ZMĚNA:

Omlouváme se za změny, ale lektorka Linda F.Saez, která měla taneční dílnu vést, se omluvila. Z důvodů nového angažmá nemůže do Strmilova přijet. Místo sebe však sehnala náhradu, svoji kamarádku, Janu Lintimerovou z Liberce.

Jana má zkušenosti s vedením tanečních kurzů a dílen. Tančí v taneční skupině TAKT Liberec, soutěží, věnuje se různým tanečním stylů. Můžete ji vidět na jednom starší videu … http://www.stream.cz/video/11643-jana-lintimerova

Sama o sobě a o náplni dílny napsala:

Jana Lintimerová

„Tančím od svých 7let, je mi 23. Začínala jsem baletem, pokračovala v jazz dance ( modern dance). Poté jsem se postupně začala přibližovat street dance, kde jsem se našla nejvíce. Baví mě styly jako street – jazz , rnb, hip hop. Tanec pro mě znamená něco, kterým může opravdu každý vyjádřit sám sebe. Každý může tančit bez ohledu na strach, stud, handicap…

Tomu bych také ráda věnovala týden strávený s vámi. Část stylům street dance – hip hop, rnb a část modern dance – něco jako scénický tanec s prvky z baletu.
Jde mi hlavně o to, aby to každého bavilo, takže se budu přizpůsobovat i mladým, podle toho, čeho se více chytnou.“

Chápeme, že je to pro někoho velká změna a omlouváme se za to. Nemohli jsme ale Lindino rozhodnutí již ovlivnit. Proto, prosím, pokud se budete chtít přihlásit do jiné dílny, dejte nám vědět na mladez@e-cirkev.cz Např. v divadelní dílně bude také prostor pro sebevyjádření pohybem, práce na výrazu a jiné techniky jevištního projevu.

Pages: 1 2